Hierbij de deelnemersinformatie van vorig jaar. Informatie voor dit jaar wordt later gepubliceerd.

Voor de start:

* De startnummers en transponder (incl. tyraps) kan je tussen 17:30 uur en 18:00 uur ophalen bij de organisatiewagen (tegenover de jurywagen). Belangrijk: Zorg ervoor dat je € 20,- contant bij je hebt. Dit bedrag is borg. Pinnen is niet mogelijk.
* Zorg voor een eigen startnummerbord! Zorg dat het startnummerbord duidelijk leesbaar is voor de speakers en bezoekers. Het startnummerbord dient wind- en waterbestendig te zijn. Jullie startnummer vind je op de website.
* Zorg dat jullie beiden aanwezig zijn bij het aanmelden. Na de aanmelding worden jullie op de foto genomen bij de sponsorwall. Zorg er dus voor dat je haar en make up goed zit!
* Bij Aerofit kunnen jullie je omkleden. Kleding mag blijven liggen. Waardevolle spullen kunnen in een kluisje worden bewaard.
* Het beddenracebed dient tussen 17:30 uur en 18:15 uur worden opgesteld in deCharlotte de Bourbonstraat. De bedden worden door de jury gecontroleerd. Het bed moet voorzien zijn van minimaal één startnummerbord en een transponder.
* Om 18:50 uur dienen de deelnemers klaar te staan bij het bed en 'De Kooi'. De afstand die lopen wordt van ‘De Kooi' naar het bed is ongeveer 500 meter.
* Ludieke bedden starten achter 'De Kooi'. Zij mogen direct beginnen met de race.
 
Tijdens de beddenrace:
Belangrijk: Deelnemers dienen achter de bedden langs te lopen. Er staat in de bocht van de Charlotte de Bourbonstraat een vrijwilliger midden op het parcours die de juiste richting nogmaals aangeeft. Het bed mag pas vertrekken wanneer de loper uit ‘De Kooi’ op het bed ligt.
Belangrijk: Let op met het insturen van het bed. Je hebt 2,5 uur voor een goed klassement (!). Vanuit de organisatie zijn er geen reservewielen beschikbaar. Wij raden om deze zelf mee te nemen. Doe voorzichtig en geef elkaar de ruimte.
Belangrijk: Houd rechts aan en geef de snellere bedden voldoende ruimte om te laten passeren.
* Er wordt links ingehaald. Op sommige plekken is het parcours smal. Voorkom risico's. Blijf liever nog even achter je voorganger zodra er een sneller bed aan komt. De meeste beddenracebedden hebben geen rem (!). Het is de bedoeling dat iedereenveilig de finish haalt.
* Voor ludieke en langzamere bedden is het belangrijk dat de bochten ruim worden genomen. Houd zoveel mogelijk rechts. Let op dat als je inhaalt, je voldoende snelheid hebt.
* Deelnemers die meedoen in de categorie 'Jeugd' lopen 1 uur. Wanneer zij er voor kiezen om verder te lopen, mag dat en zullen zij ook in de overige klassementen worden opgenomen. Graag even vooraf aan de organisatie doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Belangrijk: Na 1 uur verlaten de Jeugd deelnemers het parcours. Houdt op het laatste rechte stuk links aan. De jeugd verlaat het parcours in de bocht van de jurywagen.
* Tijdens de race doen twee speakers verslag van de wedstrijd. Loop jij voor een goed doel? Heb je leuke weetjes, of wil je dat de speaker iets over jouw deelname vertelt? Laat ons dit weten! Alle deelnemers én goede doelen worden op een groot doek geprint. Deze staat bij de premiewagen. Stuur dit op naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
* Veiligheid staat voorop! Respecteer elkaar.
 
Na de beddenrace:
* Na de finish wordt de transponder door de organisatie van je bed verwijderd en deze wordt overhandigd. De transponder lever je in waar je hebt aangemeld. Dit kan tot 22:30 uur. Je ontvangt je borg (€ 20,-), een verrassing (tip: kom alle twee hier voor langs), goodiebag en mogelijke premies.
* De huldiging vindt om 22:00 uur plaats op het podium op De Speelweide. Deelnemers die in de top 3 zijn geëindigd, dienen zich om 21:50 uur achter het podium bij de organisatie aan te melden.
* Aerofit sluit de deuren om 22:45 uur. Er zijn douches aanwezig waar je gebruik van maken.
* Na de huldiging is er live muziek op het middenterrein. Blijf vooral na de beddenrace nog even nagenieten van jullie unieke prestatie.

Copyright © 2015-2017 Stichting SportEvents Langedijk, alle rechten voorbehouden.

Hoofdmenu